onsdag, april 25, 2007

Det Statliga Verket och Euro Vision Contest Del 13:1



DEL 13:1

Några dagar senare pågick febril aktivitet i det Statliga Verkets finaste konferensrum.
- Vi är omringade av konkurrenter, sa Bilhandlaren med avsmak. Igen. Det finska flygplanet flyger ständigt över vårt luftrum. Och det ryktas om att Relevant tänker operera mot Godzilla, som bubblat mycket instabilt under senare år. Frågan är - vad händer med Tekniken?
Tio par ögon spändes mot den före-detta-chefen för Verkstan vid Det Statliga Verkets Affärsverksamhet som tog hand om Flygplanens självlysande flint, som reflekterade de tidiga vårsolstrålarna som kämpade sig in genom Det Statliga Verkets fönster.
- Ja, den senaste tidens oro har givetvis försenat Teknik- och Framtidsprojekt, som i övrigt varit mycket framgångsrikt. Det har varit osedvanligt lärorikt och det har stärkt Det Statliga Verkets konkurrenskraft på Marknaden.
Den före-detta-chefen för Verkstan vid Det Statliga Verkets Affärsverksamhet som tog hand om Flygplanen - som fastställts tillhöra rasen ”mansgris”, även före-detta projektledare för det stora Produktions-, Teknik-, Rationaliserings- och Framtidsprojektet, som numera var uppdelat i ett separat Teknik- och Framtidsprojekt och ett separat Produktions-, Rationaliserings- och Framtidsprojekt - deklamerade detta med orubbligt självförtroende.
- Men, vi ska inte misströsta över de smärre incidenter som inträffat under senare tid, fortsatte han medan hans flint lyste upp Det Statliga Verkets finaste konferensrum. Dels har Teknik- och Framtidsprojekt varit så oväntat framgångsrikt – innan de små och tämligen obetydliga incidenterna bröt den goda trenden. Dels har vi tur i oturen och ett ypperligt tillfälle att nu ge Det Statliga Verket ännu mer svängrum att i lugn och ro utveckla Tekniken och samtidigt få mer Bidrag från Staten.
Bilhandlaren nickade instämmande:
- Den Högsta Klubben kommer att välkomna detta, särskilt inom ramen för de planerade aktiviteter inom det Gröna området, där Det Statliga Verket kommer att tilldelas en nyckelroll.
Läs mer om statliga och andra chefer på www.cheferfranhelvetet.se