fredag, december 15, 2006

Det Statliga Verket och Euro Vision Contest Del 11:11



DEL 11:11

Helt plötsligt öppnades dörren till Generaldirektörens stora rum. En tjänsteman vid Det Statliga Verket räckte fram ett stycke internpost som i några veckors tid åkt runt i Det Statliga Verkets labyrintliknande postsystem.
- Om Bilhandlaren ursäktar, men ett viktigt brev, som i några veckor cirkulerat i Det Statliga Verkets postsystem, har precis anlänt till Generaldirektörens postlåda... Med tanke på avsändaren och sydostsymbolens stämpel som pryder dess kant, tänkte jag att Bilhandlaren kanske genast ville titta på det...
Tjänstemannen räckte stolt fram ett brev med sydostvindarnas emblem och hoppades att denna förtroendeingivande gest att personligen delge Bilhandlaren besked om denna viktiga försändelse till Generaldirektörens postlåda, kanske skulle påskynda den aktuelle tjänstemannens färd uppströms i Det Statliga Verkets hierarki, där allt fler banor nu plöjdes upp mot Golfklubben och dess topp, med ett ständigt tilltagande antal Medlemmar i Det Statliga Verkets exklusiva Golfklubb. Bilhandlaren slet genast ivrigt upp kuvertet och ögnade snabbt igenom dess innehåll med uppspärrade ögon.
- Kära vänner, inte nog med det som redogjorts för tidigare idag, fortsatte Bilhandlaren högtidligt och nu i lite upphetsad ton. Några av Statens Högsta Medlemmar kommer till Det Statliga Verket för att delge viktig information. Staten, representerad av inte mindre än tre levande exemplar av Statens Högsta Medlemmar, kommer hit för att presentera en viktig nyhet. Positiva och viktiga nyheter, sägs det i detta brev!
Ett sorl spred sig genom Generaldirektörens rum, där hela Golfklubben - utom Generaldirektören själv, som i samma stund istället närvarade vid en viktig konstutställning - satt och målade sina framgångsspäckade framtidsvisioner i Generaldirektörens stora rum, under den stora tavlan målad av den store konstnären.
- Låt oss ge de tre av Statens Högsta Medlemmar ett riktigt varmt mottagande! utbrast Bilhandlaren, medan Golfklubbens Medlemmar applåderade.