onsdag, november 15, 2006

Det Statliga Verket och Euro Vision Contest Del 11:6



DEL 11:6

För att försäkra sig om att sydostvinden för all framtid skulle kunna fortsätta att regera över Sveriges vidsträckta landskap, hade nu Staten börjat planera en del stora insatser, som skulle leda in den sittande regeringen – som dyrkade sydostvindar - i en ny era av enhälligt välde som skulle vara i all evighet. Staten styrde därmed in på ett nytt spår, för att befästa sitt välde.

Det nya spåret lyste Grönt under den rosaskimrande svenska himlen. Staten hade genom årens lopp förstått att man - för att skapa variation i politiken som i själva verket enbart följde sydostvindar - bör delge intrycket att man genomdrev positiva förändringar som stod sig väl i alla vindriktningar och inte minst för att bemöta de Gröna ideal som börjat skjuta skott här och var i samhället. Statens Högsta Klubb, som alltid flugit i sydostvind, hade därmed bestämt att rikta in sig på en ny färgpalett som mer matchade naturens färger.
Staten avsatte därför genast en stor budget för Gröna forskningsexperiment. Under ett hemligt möte uppfördes en lång lista över statens alla heliga verk, som nu alla skulle få ett ansenligt belopp som tillskott i sin kassa, under de Gröna experimentens täckmantel.
Nu slumpade det sig så att Det Statliga Verket nästan ledde ligan över de andra statliga verk som var prioriterade och hade verktyg för att utveckla nyanser som skulle kunna matcha naturens egna färger.