tisdag, december 12, 2006

Det Statliga Verket och Euro Vision Contest Del 11:10



DEL 11:10

Vi blickar tillbaka på de händelser som i början av millenniet ägde rum vid Det Statliga Verket. Staten var på G. Allting skulle färgas Grönt framöver, den gröna ideologin skulle spridas för sydostvinden som envist blåste över Det Statliga Verkets tak och hela vårt vidsträckta land. Det skulle ge Staten en helt ny trovärdighet och det skulle skapa många arbetstillfällen i statlig regi. Därför skulle även Det Statliga Verket få förstärkning.

Bilhandlaren öppnade garderoben, ett stycke inventarium som obemärkt stått i Generaldirektörens rum i alla år, och ut ur garderoben klev - Forskaren. Forskaren granskade församlingen genom sina tjocka glasögon och blinkade till i iver som stundens högtidliga natur krävde, medan hans ingenjörhjärta gjorde ett glädjeskutt.
- Ärade medlemmar av Golfklubben, fortsatte Bilhandlaren. Får jag härmed presentera Forskaren! Han kommer hädanefter att ansluta till vår Golfklubb och vi kan glädjas åt att Golfklubben nu fått ytterligare en medlem. Forskaren är dock inte förtrogen med den ädla golfsporten och kommer under våra golfrundor istället att hålla till i den Gröna Forskningens nyupprättade lokaler. Vi kommer därmed inom kort att inviga Det Statliga Verkets Gröna Forskningsavdelning.
- Vid detta historiska tillfälle kommer vi att få besök av inte mindre än två medlemmar av Statens Högsta Klubb! fortsatte Bilhandlaren, han hade svårt att dölja sin iver. Två av Statens Högsta Medlemmar kommer att besöka oss för att ytterligare betona Det Statliga Verkets betydelse för Staten, eftersom Det Statliga Verket visat sig vara en mycket bra instans att förvalta Statens pengar. För Det Statliga Verket har kunnat uppvisa enastående imponerande vinstsiffror.