onsdag, november 22, 2006

Det Statliga Verket och Euro Vision Contest Del 11:9



DEL 11:9

Vid denna tidpunkt då vi blickar in i Det Statliga Verkets värld var väderförhållandena tämligen oförändrade. Det blåste från sydost, precis som det gjort i flera decennier, med bara några korta avbrott för friska västvindar som likt en frisk fläkt rört upp dammet som täckte Det Statliga Verket. Sydostvinden var mycket ihärdig. Och den på den tiden sittande regeringen mån om att bevara den enformiga sydostvinden. Men, för att försäkra sig om att västvindarna inte skulle komma och förstöra det trygga och tröga system Det Statliga Verket byggt upp under decenniernas lopp, ville Staten befästa sin makt. Detta skulle göras genom ett riktigt snilledrag då Staten nu planerade att lansera sin nya PR-kampanj – den Gröna Staten. Och Det Statliga Verket skulle spela en viktig roll i Statens nya Gröna politik. Golfklubbens medlemmar jublade.

Upplyfta av de dagdrömmar som omisskännligen svept över Golfklubbens lilla församling, tog dess medlemmar till orda och berömde varandras storhet, inför det stundande Gröna Bidraget och införlivandet av Den Gröna Forskningsavdelningen i Det Statliga Verkets Statliga verksamhet.
- Kära Medlemmar, jag är överväldigad, sa Bilhandlaren, i denna lyckliga stund av framgång. Ännu en gång har Golfklubben kunnat påvisa sin enastående förmåga att överbrygga hinder, möta utmaningar och segra på Marknaden. Vår Marknad blir nu bara större och större för varje dag. Nu kommer vi även att få den Gröna Marknaden, som Staten beslutat att skänka just till Det Statliga Verket. Det är en ära, det är ett privilegium, en ynnest få förunnad, att få uppleva detta. Det Statliga Verket står i spetsen för omställningen till den Gröna Staten!
Golfklubbens medlemmar applåderade och tryckte varmt varandras händer.
- Nu inleder vi en ny era, den Gröna eran. Och för att lyckas i uppdraget, har vi nu en ny Medlem som ska införlivas i Golfklubbens kamratskap och vars närvaro kommer att höja Det Statliga Verket till oanade Gröna höjder!