söndag, september 17, 2006



DEL 9:7
Men först en liten kommentar:
Du glömmer väl inte att rösta idag!
Låt oss rösta bort de buggar de statliga monopolen spridit i vårt system och ge tillbaka kreativiteten till våra medborgare! Och låt oss inleda en ny era med företagsamhet, så att det kan börja gå bra för Sverige på riktigt!
Alltmedan röstsedlarna räknas, pågår givetvis nya intressanta möten i Det Statliga Verkets sammanträdesrum...


Chefen för Det Statliga Verkets Statliga Verksamhet, Tevekändisen och de fyra Medlemmarna – för nu hade Medlemmarna fått ytterligare en förstärkning, nämligen Chefen med seglarskorna och klädd enligt snobb-på-fritiden koncept - satt i det Statliga Verkets finaste konferensrum och väntade högtidligt på Bilhandlarens inledande ord.
- Hmmm, harklade sig Bilhandlaren med brinnande optimism, vi inleder nu en offensiv, med den nya staben som har alla förutsättningar att lyckas. Och tekniken har vi också på vår sida! Att separera Teknik- och Framtidsprojektet och Produktions-, Rationaliserings- och Framtidsprojektet har visat sig vara riktigt framgångsrikt. Jag vill därför att vi skänker en applåd till Chefen för Det Statliga Verkets Statliga verksamhet, som så fint supportar de andra delarna av Det Statliga Verket, föder vårt maskineri...
Bilhandlaren blinkade lite flörtigt och förtroendeingivande med höger öga och fortsatte:
- ... så att till och med en del godbitar kan bli över i framtiden. Höger öga behöver inte se allt, förklarade han och klappade lekfullt med händerna.
Bilhandlarens krökta mun drogs ut i ett stort leende, vilket följdes av Golfklubbens hjärtliga applåder. Någon visslade till och med. Bilhandlaren lyfte handen i en lugnande gest, för att dämpa hyllningarna till Det Statliga Verket och dess framstående medarbetare.
Han riktade nu sin blick mot de fyra Medlemmarna – som bestod av de två gamla Medlemmarna, Chefen med seglarskorna och klädd enligt snobb-på-fritiden koncept och den förre-detta-chefen för Verkstan vid Det Statliga Verkets Affärsverksamhet som tog hand om Flygplanen - och sa gåtfullt:
- Kära Medlemmar, vi har blivit fler genom åren. Och idag kommer vi att bli ytterligare en person rikare. Men, idag är det en alldeles speciell dag, då en speciell Medlem tar plats på scenen, nämligen - den Kvinnliga Medlemmen!